Betting på trav

I Sverige och även i andra länder är det väldigt vanligt att spela på trav. Det kan antingen handla om trav där kuskarna sitter i en vagn eller sulky bakom hästen, eller om trav där ryttaren sitter på hästens rygg. Att betta på trav är i regel en väldigt social sport. Många väljer att diskutera sina satsningar med andra för att jämföra hur man satsar sina pengar. Men måste man vara väldigt insatt i trav och hästar för att ha chans att vinna?

Vad behöver man kunna?

Egentligen behöver man inte kunna något alls om trav för att kunna spela på sporten. Många av dem som spelar har egentligen inte något intresse alls, varken av hästar eller av travsport. De vill i regel bara tjäna pengar, eller så spelar de bara för att det är roligt. Det kan dock vara klokt att ha lite koll på hur man egentligen placerar sina satsningar.

Hur höga kan vinsterna bil?

När det gäller betting på trav kan vinsterna bli hur höga eller låga som helst. Om man bettar en låg summa och väldigt många spelare lyckas pricka in rätt hästar kommer vinstsumman att bli lägre. Vinsten fördelas nämligen på alla spelare och efter satsning. Ibland kan det rent av bli så kallad jackpot. Då betalas ingen vinst ut alls på grund av att så många spelare lyckats satsa på rätt hästar. En ensam vinnare kan kamma hem vinster på flera miljoner kronor.

Bra att veta när man bettar

En sak som kan vara bra att känna till när man bettar på hästar är att man i regel har större chans att vinna mer pengar om man har en del kunskaper om sporten. Samma sak gäller också om man bettar på fotboll eller annat. Om man har lite koll på hur en häst tidigare sprungit kan man ha en bättre chans att veta hur den kommer att agera i kommande lopp.

Var kan man spela på trav?

När det gäller betting på trav kan man spela på flera olika sätt. Man kan antingen placera sina bets hos ett ombud, eller direkt på en travbana. Vad som också har blivit mycket populärt är att spela online via mobilen eller datorn.

Kan man spela tillsammans?

Det går alldeles utmärkt att spela på trav tillsammans. Man kan då köpa så kallade andelar, eller så sätter man ihop en satsning tillsammans och delar på vinsten. Att spela tillsammans gör att man ofta kan satsa lite mer pengar och då får man större chans att vinna.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*